Fleksible og driftsikre vejeløsninger fra Danvægt A/S

Mange års erfaring drager De som kunde naturligvis fordel af.

Rådgivning er en naturlig del af Danvægt A/S’ salgsarbejde, hvilket sikrer vore kunder den rette løsning.
Alle Danvægt’s produkter specificeres, konstrueres og produceres på egen fabrik i Danmark. Et set-up vi er meget stolte af.

Herunder finder De et udvalg af vore markedsledende, stærke og rationelle løsninger indenfor industriel vejning.

Danvægt A/S konstruerer , producerer og leverer yderst pålidelige og præcise ind- og udvejningsvægte til vejning af bulkvarer, pulver samt granulerede produkter.

Standardstørrelser fra 5-2000 t/h, og bygges også på kundeoptimerede mål samt til specielle produkter og opgaver. Vægtene er designet og bygget til mange års problemfri drift.

Vægtene lever naturligvis op til kravene i MID direktivet og kan derfor anvendes til køb og salg.

Læs mere lige her »

Danvægt A/S har et stærkt og omfattende produktprogram inden for brovægte med fleksible vejemoduler, også til eksportformål. Fra brovægtssystemer med intuitive og enkle brugerflader, til systemer hvor der anvendes moderne løsninger til betjeningsflader, dataopsamling, datatilgang og integration.

Mobile brovægte til krævende opgaver i hårde miljøer produceres også af Danvægt A/S. Vægtene findes i standardstørrelser men konstrueres også til specielle opgaver og til lokale forhold.

Læs mere lige her »

Danvægt A/S har gennem mange år designet, produceret og leveret nogle af markedets mindste og mest effektive differentialvægte til grovvare- og procesindustrien.

Vægtene fås i vort standard program med kapaciteter fra 10-40 t/h eller kan alternativt leveres i et kundespecifikt design.

Differentialvægtene kan leveres såvel med som uden forbeholder.

Læs mere lige her »

Danvægt A/S konstruerer, producerer og leverer markedets hurtigste automatiske udleveringsvægt til udlevering af bulkvarer.
Vægten leveres i udførelser, som leverer varen direkte i lastbilen eller i faste kontrabeholdere.

Som et spændende alternativ, kan løsningen også leveres med flere kørende vægte og flere kørende kontrabeholdere. Dette sikrer mod krydskontamination i udleveringen.

I kombination med Danvægt A/S’ doseringsspjæld opnås en udleveringshastighed, som er markedets bedste samtidig med den absolut højeste driftssikkerhed.

Læs mere lige her »

Big-Bag vægte fra Danvægt A/S sikrer hurtig og præcis fyldning af Big-Bags.

Leveres som enkeltstående vægt eller som komplet anlæg med pallemagasiner, rullebaner / båndtransportører ved vægten samt rullebaner / båndtransportører til opbevaring af fyldte big-bags.

Vægtene kan frit konfigureres med hensyn til doseringsenheder, fyldestudse m.v.

Læs mere lige her »
Markedets mest pålidelige og præcise doseringsspjæld konstrueres, produceres og leveres af Danvægt A/S.
Vore gællespjæld leverer hurtig og homogen dosering af bulkvarer, pulvere, granulerede produkter og foder-/træpiller. Gællespjældene anvendes også i stigende grad til flowkontrol af samme vare, også i meget krævende miljøer.
Vi kan levere i mange standardstørrelser, materialekvaliteter og som pneumatiske og hydrauliske spjæld. Styring og størrelser kan leveres efter opgave.
Læs mere lige her »

Doseringsvægte fra Danvægt A/S er unikke automatiske modulvægte med høj præcision til høje kundekrav i procesindustrien. Konstruktionsopbygningen af modulerne sikrer en kompakt forsendelse.

Vægtene leveres som en robust single vægtenhed forberedt for en transportør eller med en integreret transportør. Vægtsystemet leveres også med efterbeholder. Herved opnås stor kapacitet, da der vejes i vægten og tømmes fra efterbeholderen samtidigt. To eller flere vægtenheder kan også opbygges over en fælles efterbeholder. Kan kombineres med doseringsspjæld / gællespjæld og / eller doseringssnegle, vægtenhed og indikator (tom- og fuldmelder, omrører, m.m.)

Et alternativ til den traditionelle doseringsvægt er ILIW vægte, som er doseringsvægte baseret på “Loss in weight”-princippet. Her foregår doseringen direkte fra vægtene til det efterfølgende transportudstyr. Med ILIW vægtene opnås meget høje doseringskapaciteter i et anlæg uden væsentlig merinvestering i løsningen.

Læs mere lige her »

Mange års erfaring med dosering og udviklingsarbejde i samråd med vore nøglekunder har resulteret i, at Danvægt A/S er i stand til at levere nogle af markedets hurtigste og mest præcise mikrodoseringsvægte.

Vore designs sikrer driftsikkerhed og minimale restaflejringer, et krav i den moderne procesindustri.

Mikrodoseringsvægtene kan leveres i standardudførelse eller i special designs, der udvikles til specifikke kundekrav.

Læs mere lige her »

Danvægt A/S har et bredt og varierende udvalg af standardvægte.

Vi forhandler blandt andet produkter fra Ohaus og Mettler Toledo. Vægtene kan leveres verificeret til intern kontrolvejning eller verificeret til køb og salg.

Hvis ikke den ønskede type vægt, kapacitet eller interface findes her, anbefaler vi, at der tages kontakt til Danvægts salgsafdeling på tlf. 86 98 55 77, der kan guide videre og tilbyde efter opgave.

Læs mere lige her »