Firmaprofil Danvægt

Danvægt har siden 1976 bidraget til udviklingen af højteknologiske vejeløsninger.

Ved kontinuerlig målrettet udvikling i takt med kundernes mere komplekse og krævende behov, har Danvægt opnået en førende position globalt indenfor veje- og doseringsteknik.

Således kan Danvægt i dag tilbyde markedets bedste og mest avancerede produktudvalg af kvalitetsvægte og integrerede PC-styrede vejesystemer.

Danvægts målsætning

Danvægt er kundeorienteret og har den målsætning altid at levere et fremtidssikret produkt til kunden.

Danvægt bestræber sig på at leve op til denne målsætning gennem veldokumenterede tegninger og projektbeskrivelser, samt ved altid at give kunden en god service og sikkerhed i samhandlen med Danvægt.

Danvægt søger altid den bedste løsning for sine kunder.

Danvægts kvalitetspolitik

Danvægt A/S ønsker at fremstå som en leverandør, der leverer god og professionel kvalitet, præget af mangeårig knowhow i produktion af vægte. Vi er blandt de bedste og mest velrenommerede på det europæiske marked, og det vil vi fortsat være.

Vi opfatter kvalitet som en helhed, nemlig levering af rette produkt, til rette tid og i nødvendig kvalitet med den rette service og kundepleje og med lang levetid af vore produkter.

Kvalitetsoplevelsen er segmenteret i forhold til de markeder og kundesegmenter, vi bevæger os i, og DANVÆGT A/S ønsker at matche de enkelte segmenters kvalitetsopfattelse. 

Men vi vil ikke gå på kompromis med professionaliteten, og vi designer og leverer derfor ikke produkter, der på grund af materialevalg, valg af elektronisk udstyr og lignende må anses for sekundære eller risikable, og hvor vi i over en kortere årrække ikke længere kan servicere vores kunder uden betydelige meromkostninger.

Vi anvender derfor kun elektronik fra større, professionelle leverandører, som vi har tillid til, og som vi tror på, har det fornødne potentiale til fortsat videreudvikling.
Konstruktioner er dimensioneret for de aktuelle lasttilfælde, så der opnås en betydelig grad af konstruktionssikkerhed.

Danvægts kvalitetscertificering

Danvægt A/S har i en mere end 10 år været certificeret i henhold til ISO9001 med det formål på at sikre en løbende forbedring af vor produktkvalitet.
I forbindelse med certificeringen er Danvægt A/S, som den eneste danske vægtproducent, certificeret til egenkontrol. Denne certificering er en blåstempling af Danvægt. Den giver Danvægt A/S tilladelse til at producere, prøve, og levere et færdigt produkt, der lever op til myndighedernes krav til vægte der anvendes i forbindelse med køb og salg, samt gældende internationale standarder.

Socialt ansvar