Doseringsvægte

Doseringsvægte fra Danvægt A/S er unikke automatiske modulvægte med høj præcision til høje kundekrav i procesindustrien. Konstruktionsopbygningen af modulerne sikrer en kompakt forsendelse. 

Doseringsvægte

Vægtene leveres som en robust single vægtenhed forberedt for en transportør eller med en integreret transportør. Vægtsystemet leveres også med efterbeholder. Herved opnås stor kapacitet, da der vejes i vægten og tømmes fra efterbeholderen samtidigt. To eller flere vægtenheder kan også opbygges over en fælles efterbeholder. Kan kombineres med doseringsspjæld / gællespjæld og / eller doseringssnegle, vægtenhed og indikator (tom- og fuldmelder, omrører, m.m.)

Et alternativ til den traditionelle doseringsvægt er ILIW vægte, som er doseringsvægte baseret på “Loss in weight”-princippet. Her foregår doseringen direkte fra vægtene til det efterfølgende transportudstyr. Med ILIW vægtene opnås meget høje doseringskapaciteter i et anlæg uden væsentlig merinvestering i løsningen. 

Mikrodoseringsvægte

Mange års erfaring med dosering og udviklingsarbejde i samråd med vore nøglekunder har resulteret i, at Danvægt A/S er i stand til at levere nogle af markedets hurtigste og mest præcise mikrodoseringsvægte.

Vore designs sikrer driftsikkerhed og minimale restaflejringer, et krav i den moderne procesindustri. 

Mikrodoseringsvægtene kan leveres i standardudførelse eller i special designs, der udvikles til specifikke kundekrav.