Kvalitets politik

Danvægt A/S vil gerne opfattes som en professionel leverandør der leverer produkter af en høj kvalitet, karakteriseret af mange års viden om vægtprodukter. Indenfor vores produktområde er vi blandt de bedste og mest respekterede virksomheder i Europa, og det ønsker vi at fortsætte med.

Vi ser kvalitet som en helhed, vi ønsker at levere det rigtige produkt i den aftalte kvalitet og til den aftale tid med den nødvendige service og kundefokus, så vores produkter opnår en lang levetid.

Kvaliteten af vores arbejde er tilpasset de markeder og kunder som vi henvender os til, og Danvægt A/S tilpasser gerne vores kvalitets til individuelle kundesegmenter. 

Men vi vil ikke gå på kompromis med vores professionalisme og ansvarlighed, så derfor udvikler og leverer vi ikke produkter og udstyr som anses for risikabelt eller som vi indenfor en kortere periode ikke kan servicere uden væsentlige ekstraomkostninger.

Af denne grund bruger vi kun produkter fra professionelle leverandører som vi har tillid til, og som vi mener har et potentiale til fremtidig udvikling. Vores produkter dimensioneres til de aktuelle belastninger de udsættes for, med et højt fokus på sikkerhed.