Kvalitets politik

Danvægt A/S ønsker at fremstå som en leverandør, der leverer god og professionel kvalitet, præget af mangeårig knowhow i produktion af vægte. Vi har indtil nu været blandt de bedste og mest velrenommerede på det europæiske marked, og det vil vi fortsat være.

Vi opfatter kvalitet som en helhed, nemlig levering af rette produkt til rette tid og i nødvendig kvalitet, med den rette service og kundepleje, og med lang levetid af vore produkter.

Kvalitetsoplevelsen er segmenteret i forhold til de markeder og kundesegmenter, vi bevæger os i, og DANVÆGT A/S ønsker at matche de enkelte segmenters kvalitetsopfattelse. 

 

Men vi vil ikke gå på kompromis med professionaliteten, og vi designer og leverer derfor ikke produkter, der på grund af materialevalg, valg af elektronisk udstyr og lignende må anses for sekundære eller risikable, og hvor vi i over en kortere årrække ikke længere kan servicere vores kunder uden betydelige meromkostninger.

Vi anvender derfor kun elektronik fra større, professionelle leverandører, som vi har tillid til, og som vi tror på, har det fornødne potentiale til fortsat videreudvikling.
Konstruktioner er dimensioneret for de aktuelle lasttilfælde, så der opnås en betydelig grad af konstruktionssikkerhed.